Hognamat i Rennebu













Meny

Hognamat AS er medlem av Rørosmat BA. Klikk på logen og bli ledet direkte til hjemmesiden!

Fru Pedersen i Trondheim har et godt utvalg av våre produkter. Klikk på logoen og bli ledet direkte til hjemmesiden!

 

Oppdeling av slakt

Slaktet kan enkelt deles inn i tre hovedgrupper

  • Stykningsdeler, 25 – 30 % av slaktvekt.
    Dette er: Indre- og Ytrefilet, Mørbrad, Flatbiff, Entrecote, Stek og Grytekjøtt.
  • Produksjonskjøtt, ca 40 % av slaktevekta
    Det brukes til: Kjøttdeig, Elghakk, Karbonadefarse, Spekepølse
  • Bein og avfall, 30 - 35 % av slaktvekta. Kraftbein medsendes hvis bestilt på forhånd ved innlevering av slaktet.

Gå til toppen
Tilbake

Hognamat AS - Telefon: 72 60 04 60 - E-post: hognamat@loqal.no
Adresse: Terminalveien 15, 7391 Rennebu – Org.nr. 990 019 843 MVA